Lilla fågelunge

Jag har sett honom förut,men jag har inte sett honom. Förstår ni skillnaden?
Nu var han där och han var vid min sida nästan jämt. Lille Pafflus...Lite för stor egentligen för att krypa upp i knät sådär evinnerligt nära,men det bekom honom inte.Han ville vara där och han gjorde det. Hans tunna, tunna armar låg om min hals som om han aldrig skulle släppa och när han viskade i mitt öra: Du är väl min Anna? Då visste jag att dom där armarna antagligen inte hade kramat på länge.
 
 
Han hade tandvärk när jag var där.Till slut kunde han inte äta.Så fort jag kom till Bristol så kröp han upp i knät och somnade.
Jag vill helst att när barnen har somnat i knät att dom också ska få vakna där för jag tror inte bara man känner närhet när man är vaken.Han sov flera timmar i mitt knä den där dagen men han var inte ett dugg piggare när han vaknade. Det blev doktorn dagen efter och en utdragen tand sen var den glada Pafflus tillbaka igen och det var underbart att se!
 
 
En utav dom sista dagarna gick jag undan en stund för jag var lite trött. Jag pratade med Faisal medans han jobbade..Han tystnade och började skratta tyst... Utanför stod några utav våra mindre barn och diskuterade och den ena sa:
Det är inte din Anna! Hon är min!
Det är hon visst inte!Hon var min före din...
 
Söta så man dör en smula.
 
 
 
                                                                                          Anna

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du är otrolig, rent av fantastisk med allt du gör för barnen.
Kram Linda

Svar: Tack så jättemycket för att du tycker det! Både Jennie och jag älskar det här så det är en ren och skär ära. Kram och tack igen! A
Jennie och Anna

2015-02-22 @ 15:14:59
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0