Lugnet i Uganda

Allt flyter på som det ska för Anna och alla våra vänner. Jag fick en liten stund med Anna på Viber i morse där hon berättada att dom hade haft en lugn dag i går och varit kvar på hotellet  och att hon i dag skulle ut till skolan igen.
 
Det tar oerhört på krafterna att vara mitt i stojet och stimmet när man är helt ensam bland alla barnen så därför är dom där mellandagarna oerhört viktiga för att samla kraft.
 
Eddie var också inne på Viber i morse och berättade om alla föräldrar, som har sina barn boende på Bristol, och som i går lämnade sina barn för en ny termin på Bristol och att dom sken som solar och var så glada över att se hur fint dom har fått det i sina sovsalar. En mamma hade sagt till Eddie:  - Att en sådan här standard kommer vi aldrig att få uppleva hemma.... Dom flesta som har sina barn på Bristol tillhör de allra fattigaste skiktet i samhället och husen dom bor i är med jordgolv och dom är mörka utan något större ljus. Ledsamt men det är klart att dom då glädjs med sina barn.
 
Inget annat är planerat för stunden med tanke på vad Anna ska göra just på skolan. Hon tar dagarna som dom kommer och det var så denna resa också skulle bli för henne. 
 
När dom sista sängarna kommer i början av nästa vecka så blir det till att i ordningställa det sista och nya kort hoppas jag ska komma på det.
 
Avslutar med några kort från vår resa i oktober....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jennie
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0