Nya vägar ut!

Ut från Bristol så finns det bara en väg och det är från stora grinden. Därifrån sker allt.Det har funkat sådär...

Det största problemet är att när det regnar så samlas allt vatten utanför skolan,vilket iockförsig är bra så inte skolan förstörs,det dåliga är att allt vatten ställer sig precis utanför grinden så ingen kommer varken ut eller in...

Så insåg vi ju att vi inte kan ha det.Dels av den anledningen men också ur en säkerhetssynpunkt om nåt skulle hända och dom måste utrymma skolan,då är det bra att ha flera vägar att fly ut ifrån.

 

Sagt och gjort.Senast vi var nere så lämnade vi pengar för att göra 2 nya grindar men sovsalarna kom emellan så det har inte blivit av.Däremot nu när jag var nere så drog dom igång.

Sam svetsade dörrarna och Faisal gjorde det andra jobbet med hjälp av våra stora killar så på några dagar hade vi 2 nya vägar ut från Bristol! Låsta såklart till vardags men ändå vägar ut under regnperiod och vid eventuella olycksfall. Bra jobbat!

 

Inte helt klart när jag åkte hem, men nästan.Väggen som skymtar till vänster är också ny....Murbruk är nog billigare än sten för det använder dom hemskt mycket av ser det ut som....Till höger skymtar dom gamla latrinerna.

                                                                                       Anna

 
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0