Anna på plats och Eddies födelsedag

Med Anna i Uganda så får ni dras med mig. Jag som i min totala avsaknad av att vara en person som trivs med att skriva ska jag göra det jag kan för att ni ska få lite koll dessa två veckor som Anna är i väg...
 
Sent i torsdagskväll fick jag ett meddelande ifrån Eddie som sa att Anna var på plats på vårt hotell och han var hemma hos sig igen. Resan ner hade gått bra sa han. I går morse så kom där även ett meddelande från Anna som sa att allt var bra och hon var på plats på Bristol.
 
Sovsalarna var väldigt fina berättade hon även om där var lite kvar att fixa. Jag kan se framför mig den lättnad som Anna kände när hon såg att allt arbete med sovsalarna givit ett sådant fantastiskt resultat. Det är med lättnad som vi kan känna att vi faktiskt fixade detta nästan omöjliga jobb med att samla in pengar till nya sovsalar för barnen.
 
Det är ju till ljuga om jag inte säger att jag så önskar att jag var med Anna för att få vara bland våra fantastiska ungar och vänner men saker är som saker är och jag önskar så att Anna får med sig massa med energi hem efter dessa två veckor.
 
I dag är det faktiskt Eddies födelsedag! Han fyller 41 år och är den person brevid min mormor som jag känner en sådan tacksamhet över att få ha berikat mitt liv. Han är ett år äldre än mig och Anna och han besitter en sådan klokhet och har levt ett liv så olikt vårt men ändå har han ett hjärta så stort att alla får plats....
 
Jag hoppas att han får en fin dag tillsammans med familjen, Anna, Sam och alla barnen
 
 
Jennie

Kommentarer
Postat av: Anna - mamma till två prinsessor och en prins

Grattis till Eddie! En fantastisk man som gör så mycket för alla härliga barn på Bristol...

Svar: Ja det är en ära att få arbeta vid hans sida och fantastisk är nog ordet som beskriver Eddie bäst..../ J
Jennie och Anna

2015-01-31 @ 10:57:46
URL: http://annasfotnoter.wordpress.com/
Postat av: Mona W

Stort GRATTIS till Eddie😃. Och kramar till dig och Anna ❤️.

Svar: Tack snälla, kramar tillbaka :) /J
Jennie och Anna

2015-01-31 @ 20:17:30
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0