Tack alla ni som alltid finns där...

Det är lätt att slå bort positiva ord vi får om vårt arbete med Bristol.Både jag och Jennie har svårt att ta det till oss.Det känns inte så stort och unikt och som jag sagt förut så tror ju jag att alla hade gjort samma sak som vi gjort om dom sett detsamma som vi.Nästan alla hävdar motsatsen....
Vi slår i alla fall ofta bort det positiva från oss själva och det ska man kanske egentligen inte göra alltid,vi har ju faktiskt gjort nåt ganska bra,och hade nån annan gjort detsamma så hade jag varit imponerad av den människan,men jag blir det ju inte direkt imponerad av oss själva....
 
Nån som är fantastiskt bra på att lyfta oss är våran Signe.Trots att hon faktiskt är släkt med henne som vi hade med oss i projektet förut så valde Signe att stanna kvar med oss.Hon och hennes familj har bidragit rejält till Bristol under årens lopp och det är Signe som brukar anordna ett lotteri till förmån för barnen kring jul.
Nu träffade vi henne igår angående vår loppis där hon också hjälper oss.Hon är 83 år,men maken till krutgumma finns inte.Hon ska baka till loppisen och sälja fika där och det är verkligen inga problem för henne! Hon har alltid snälla ord till oss och goda ideér och det är mycket värt.
 
Signe är såklart inte den enda.Vi har min mamma och Jennies mamma och pappa som alltid stöttar upp i alla lägen oavsett vad det gäller.Antagligen inte alltid riktigt på det klara med vad vi håller på med men likväl så finns dom där bak i ryggen.
Vi har några av Jennies släktingar som också alltid ställer upp med diverse saker med ett leende.
Vi har våra barn som osjälviskt delar med sig av sina mammor och Jennies man Martin som säkert inte alltid tycker att det är så kul när hus och garage fylls med saker inför resor och loppisar, men som ändå låter det ske. 
Vi har för oss okända människor som klivit fram i ljuset och visat att dom tror på det vi gör genom att på olika sätt försöka hjälpa till med det dom kan och ingen hjälp är mindre värd än den andra,och vi är så otroligt tacksamma.
Det kan hända att det är vi som styr upp allt med Bristol och ser till att det rullar på,men likväl hade vi ändå inte varit något utan all hjälp runt omkring.
 
 
 
 
Anna
 
 

Kommentarer
Postat av: Lisbeth

Utan er vore Bristol inte vad det är idag.Vi andra är gärna små "stöttor" på vägen

Svar: Det kan hända att det inte hade varit det,det vet vi inte, men vi vet att vi aldrig hade orkat med det vi har gjort utan hjälp ifrån er alla.Ni är så värdefulla. Kramar A
Jennie och Anna

2015-07-30 @ 20:26:55
Postat av: sandra - 3 barns mamma <3

Ni har ett kanon fint stöd och precis som Lisbeth skrev innan mig, utan er vore Bristol inte vad det är idag.

Jag brukar säga att ensam är stark men med stöd utav andra kan man nå nya höjder ;)

Kram!!!

Svar: Vi är absolut in.te starka ensamma...Det är lätt att göra ett bra jobb när man har stöd runt omkring :)

Kram och tack för ditt stöd! A
Jennie och Anna

2015-07-30 @ 20:42:41
URL: http://www.mammansandra.blogg.se
Postat av: Signe

Tack för alla fina ord. Det var överord om mig. Jag är bara en liten kugge i det stora lasset ni drar. Men jag känner varmt för Bristol och beundrar allt ni orkar med.

Svar: Utan kuggar kommer man ingenstans.Vi tar lite slut ibland precis som alla gör men ge upp finns inte. Kram och Tack! A
Jennie och Anna

2015-07-30 @ 22:16:12
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0