Japp!

Ja...vi är inte systrar jag och Jennie men våra tankar är oftast väldigt lika.Det är inte heller en gång vi har skrivit samma sak till varandra på ett sms och skickat samtidigt,eller brustit ut i ett gapflabb när ingen annan ser det roliga i det som sker....Samma sak nu igen...Vi får bilder ifrån Eddie och tänken som slår direkt är...
Hjälp vad konstigt dom bygger i Uganda.....<3
 
 
Hahhaha! Vi vet bättre än att lägga oss i Ugandisk byggnadskonst men nog är den annorlunda alltid emot vad vi är vana vid! Jennie som fru till en galet noggrann plåtslagare och allmänt superhändig man och jag som före detta fru till en precis lika noggrann och händig man ser inte snyggheten i bygget ännu men vi vet att det alltid blir bra i slutänden och det byggs på ett sätt som funkar för dem och det är det som är det viktiga!
 
Eddie är så otroligt nöjd och så tacksam för allt vi kan göra tack var fantastisk hjälp här ifrån Sverige!
Ni anar inte...Han är så väl medveten om hur annorlunda hans situation hade kunnat vara och hur hans dröm faktiskt fortfarande kunde ha varit en dröm istället för att vara hans verklighet.
 
 
 
 
Anna
 
 
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0