Just det är mitt liv...

I Afrika har vi sett saker som inte borde finnas.Men dom finns.Jag vet att dom har förändrat både mig och Jennie men jag kan bara skriva utifrån mig,det är det enda jag vet. Vi har sett saker som gör att jag inte längre kan tycka att det är så farligt med lite huvudvärk eller ens en influensa.Eller att det kanske tar lite lång tid att få in en portion mat på en restaurang,det är liksom okej tycker jag numera.
Inte nog med att vi sett allt det där i Afrika nu jobbar jag också med en kille som på ett vis har haft alla odds emot sig i hela sitt liv och ändå lever han och han har en livsglädje som jag sällan skådat. Den smittar av sig och den gör att jag vill göra mitt absolut bästa med honom varje dag därför att han förtjänar inget mindre än det.
Det jag har lärt mig i Afrika och det han lär mig, det är ingenting man kan läsa sig till, det måste upplevas och levas, och tänk att det är det livet jag fick,fatta vilken tur jag har haft.
 
 
 
                                                                                       Anna

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Anna!
Lycka är att värdesätta vad man har! Ibland får man påminna sig. Härligt att du har hittat en vardag du trivs så bra med.
Sommarkram från Skåne!
/Anna

Svar: Varma kramar tillbaka och nej... man får aldrig glömma vad man fick. Anna
Jennie och Anna

2015-06-27 @ 21:13:06
URL: http://bokcafeetibyn.blogspot.com
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0