Att lyckas fastän man inte borde ha gjort det...

Att vara vit i Uganda är inte alltid så lätt. Ju fler gånger man kommer dit desto mer misstänksam blir man.
Jag är av naturen sådan att jag tror gott om alla,alltid.Jag tror inte att nån vill utnyttja andra eller medvetet vara elaka.
Lite naivt tänk kan man tycka och såklart åker man på smällar ibland just därför. Men jag tycker att det är värt det för jag vill tänka så som jag gör.
Vad som blir svårt i Uganda är att dom allra flesta där är fattiga och även bortom fattiga.När man då kommer dit som vit och i deras ögon oerhört rik,så är det svårt att avgöra om dom tycker att man är bra som människa och tycker om en för den man är eller om dom ser en som deras väg ut ur fattigdomen. Man måste vara på sin vakt hela tiden känns det som och bedöma och bevaka varje situation som man utsätts för. Man måste ju vara glad och trevlig men ändå vara stenhård i det man säger och i hur mycket man ger av sig själv. Inte alltid helt enkelt....
 
 
Eddie har det egentligen på liknande sätt. Alla tror att han är oerhört rik med tanke på hur hans skola ser ut och att vi väldigt ofta rör oss i hans sällskap.Alla tror och förväntar sig saker av honom och inser inte alls hur mycket han sliter och vilka uppoffringar han gör i sitt eget liv för alla barnen och ungdomarna och det kan jag tycka är tråkigt!
Han får också så otroligt mycket krav på sig om saker han "måste" göra och "måste" betala därför att alla vet att han har oss i sitt team.
Så vi hjälper Eddie...men ändå gör vår hjälp att han hamnar i knasiga och svårlösta situationer emellanåt och allt handlar i grund och botten om pengar och om avundsjuka för att någon som inte borde ha lyckats faktiskt ändå gjorde det...
 

 
 
                                                                                          Anna
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Pia

Money rules the world, tyvärr är det bara allt för sant. Det krävs en stark människa för att klara av det trycket, och han är stark er Eddie!
Kramen

Svar: Stark och världsbra! :) Kram A
Jennie och Anna

2015-05-21 @ 11:42:54
URL: http://marlonzacco.blogg.se
Postat av: Julia

Så himla inspirerande blogg, det återställer liksom min syn på mänskligheten! Keep on the good work! :)

Svar: Tackar :) Det ska vi absolut göra! A
Jennie och Anna

2015-05-21 @ 14:38:07
URL: http://juliafridh.wordpress.com/
Postat av: Uffe

Ja, han är stark och världsbra Eddie, för han är självklar i sin kärlek till de sämst lottade, så som du och Jennie också är. Heja er! :)

Svar: Han är verkligen helt självklar i den kärleken och kanske har han smittat av sig litegrann på oss också....Han har den förmågan Eddie! :) Kram och Tack! A
Jennie och Anna

2015-05-21 @ 22:32:00
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0