Nu muras det!

Alla arbeten som vi gör i Uganda på Bristol är inte lika roliga men vi måste göra dem iallafall.
Just nu är vi mitt uppe i ett sånt jobb. Vi bygger en mur..... på sikt är tanken att muren ska sträcka sig runt hela skolan och inte bara delvis som vi har nu. Det är inte särskilt vackert och det känns som att skolan kommer bli ganska instängd men det handlar om barnens säkerhet och det går såklart före det som är snyggt.
 
Som läget är nu så har vi haft ett nätstaket där barnen ser ut,men det innebär också att andra ser in. På en annan sida har vi en ilsken granne som klipper sönder nätet i parti och minut för att han vill göra livet surt för Eddie,av det har det blivit en polissak som kommer att sluta med en jobbig sits för grannen då han såklart inte har några som helst rättigheter att förstöra nån annans egendom. Så så fort det är klart så hoppas vi på en mur där med.
Men nu har vi startat med att stänga till ut mot vägen och från Eddie kom det här....
 
Tjuranacken vi ser här tillhör Aiziz!Han är stark som en oxe och älskar att arbeta! Han har växt som människa jättemycket det senaste och kommer alltid med jättekramar oavsett om hela skolan tittar på,det bekommer honom inte alls. Han har funnits med oss länge och det går inte att inte älska honom.
Vi kan tydligt se att murbruk är billigare än sten....mycket murbruk blir det!
Tänk att varje sten är gjord för hand...Vi snackar 2015 och fortfarande så gör dom så.
 
Anna

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0