Samvetes-kola,ett UF företag!

Vi har under åren fått hjälp från många olika människor och på många olika sätt.Vi är så otroligt tacksamma för precis allt för det är den hjälpen som gör att vårt arbete kan fortgå över huvudtaget.
Men nu har vi kommit till ett tillfälle där jag faktiskt tror att den roligaste idén kommit till oss...en Idé som dessutom är omsatt till handling nu.
 
 
Min son Hampus går nu tredje året på gymnasiet och det var dags att starta ett UF företag på hans skola.
Han tillsammans med 3 vänner har spånat på en del galna ideér ett tag men nu när jag kom hem från Uganda så presenterade han det klara företaget som dom döpt till Samvetes-Kola!
 
https://www.facebook.com/Samvetes-kola-UF-1510153519283728/?fref=ts Här är deras sida på Facebook :)
 
 
Killarna Hampus,Dennis,Jakob och Swahn (Swahn som antagligen har ett förnamn som jag inte vet) säljer nu alltså kolor,godis och kakor till förmån för Barnen på Bristol! Vinsten som dom gör skänker dom.Dom fick inte skänka allt sa deras lärare men dom gör en vinst på 18 kr per såld burk och så stor del dom nånsin bara får kommer dom att skänka vidare till våra ungar.
 
Så... vill ni nu vara med och hjälpa killarna att hjälpa Bristol så köp lite godis och kakor!
Lämna en kommentar här eller skicka ett meddelande till Hampus på 070-8912335 vad ni vill köpa.
Varje burk kostar 50 kr.
Här hjälper vi alltså till med 2 delar,dels hjälper vi barnen och sen hjälper vi killarna att lyckas med sitt UF företag,så handla på!
 
 Hampus i rött,följt av Swahn,Jakob och Dennis!
 
 
 
Anna
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0