Att aldrig vara på rätt plats....

Ibland kan jag känna ett dåligt samvete över att mitt liv blev såhär.Att jag lät Uganda och människorna på Bristol bli en så stor del av mitt liv.Jag vet att det känslomässigt hade varit så mycket enklare utan dem.Att aldrig riktigt känna att man är på rätt plats är inte alltid så lätt som man kan tro.Det är inte heller så lätt att göra det här ogjort.
 
 
För att kunna åka så som vi gör så krävs det uppoffringar.Det handlar inte bara om att spara ihop 7000 kronor till en flygbiljett,vi ska bo och äta också.Sen ska vi vara borta från våra ordinarie arbeten och kunna förlora den inkomsten med.Sen ska vi få ihop det för övrig familj som man faktiskt också lämnar. 
Jag klagar inte,absolut inte för då hade jag inte stått inför min tionde resa nu,vad jag säger är att för att man ska kunna ge sig iväg så krävs det mycket av en under hela året,inte bara under den tiden man faktiskt är borta.
Just därför hade det varit skönt att ibland bara släppa allt och bara göra det som faller en in utan en tanke på vad som händer om man gör det. Gör jag detta nu kan jag inte åka till Uganda till våren exempelvis....Mitt hjärta vill dit,det vet jag ju redan och då måste jag prioritera hela tiden.Det är inte så lätt för andra att förstå det valet kanske men å andra sidan är ju det valet mitt och ingen annan måste förstå det egentligen....
 
 
Jag känner att den välbekanta resebubblan är på väg att omsluta mig.Sämsta tänkbara tillfället.Den trubbar av mig litegrann och gör mig lite disträ istället för att jag är 100 procent fokuserad.Jag hoppas att jag kan mota bubblan lite till så att vi på enklast möjliga sätt får till allt som vi behöver göra innan vi ger oss iväg om 35 dagar.
Jennie och jag tillsammans den här gången och det gör mig så vansinnigt lycklig.
 
Våra ljuslyktor är precis uppsläppta under vår resa förra året...En stund som för oss alltid är fulla med så mycket känslor.Dom ger hopp om en framtid för barnen och vi ser tillbaka på allt vi fått vara med om.Tacksamma för att vi får vara en del av det här stora och tacksamma att vi tillsammans som bästa vänner fått äran att vara med och förändra livet för några människor så långt borta från vår egen värld....
 
Anna
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Snälla Anna! Ha aldrig dåligt samvete för att du följer ditt hjärta. Det skulle vara mycket värre om du inte gjorde just det.

Svar: Tack så hemskt mycket... <3
Jennie och Anna

2015-09-13 @ 22:19:20
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0