Det sliter på Eddie...

Det finns många saker som är svåra för oss att förstå i vårt arbete i Uganda med Eddie. Deras sätt att vara är så otroligt annorlunda i jämförelse med oss här i Sverige.Dom allra flesta här har en inre känsla för vad som är rätt och fel och det är lätt att följa den när man inte kämpar för sin överlevnad.I Uganda gör många det och gränsen mellan rätt och fel suddas snabbt ut och man gör det som krävs oavsett vad.
Det är anledningen till att vi bara jobbar med Eddie.Det får inte finnas en massa mellanhänder där saker kan gå fel.Han i sin tur har i stort sett ingen han kan lita på på plats och när han väl gör det så går det i stort sett alltid fel på ett eller annat sätt.
 
Problemet som uppstår för Eddie är att han har 1000 saker att göra och helst ska han göra precis allting själv för att allt ska bli rätt.Dygnet har bara 24 timmar även för honom och det sliter nåt enormt på honom som människa.
Vi sitter här och kan bara se på hur han sliter och göra allt vad vi kan för att underlätta för honom.
Men det är ledsamt att veta att det inte finns många där som ser storheten i arbetet som Eddie gör för Ugandas fattiga barn.
 
 
Anna

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0