Vänta ni bara.

Ibland blir saker så tydligt för oss fastän vi vet att det är så. Det finns saker som vi vet kan ställa till det men så ställs vi inför dem och vi tar ett beslut att göra det ändå,så får det konsekvenser på ett eller annat vis.
Ett av de största problemen vi har är våran färg och det som de människorna ställs inför som vi har väldigt nära oss tack vare det. Vi har skrivit om det förut och förhoppningarna har såklart varit att den avundsjukan ska lägga sig med tiden men den gör inte det.
 
Eddie drabbas hårt av den,Sam har det ännu värre och nu har det kommit till Brain och hans familj också.
Vi tog ett beslut att agera med dem för det handlade om ren överlevnad i deras fall,4 barn och en mamma som led mer än vad som är mänskligt.Hjälpen kom och saken borde vara ur världen men istället får dom andra problem som vi inte rår på. Vi,eller framför allt Jennie gör allting på rätt sätt ,(vis av alla misstag jag begått med hjälpen till Sam) och under ledsagning av Eddie,men ändå så blir det fel.
Det är så oerhört frustrerande och det känns som man vill ge upp.Det kommer vi ju inte att göra naturligtvis för då vinner ju dom som håller på.Vi måste bara hitta genvägar till att hjälpa utan att det syns så mycket och det kan vi säkert göra om vi bara har tålamod och är visa nog.
 
 
 
                                                       Till dom som ställer till det för oss säger vi bara...
 
 
 
     Anna
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0