Det är inte bara vi.

För oss är det oerhört viktigt att ingen tror att vi är själva om Bristol Academy och jobbet som är gjort och fortfarande görs där. Nu är vi dom som styr arbetetet ensamma ifrån Sverige mot Eddie som ensam styr det i Uganda men så har det inte alltid varit och det kan vi inte säga nog många gånger.
 
Ett gäng startade allt ihop med Eddie och dom kom från Bristol i England,därav namnet Bristol Academy...Sen gjorde Uffe ett hästjobb med att samla in pengar och ge Eddie möjligheten att börja bygga...Sen tog Victoria och Agneta vid tillsammans med Bosgårdsskolan och även dom gjorde ett jättejobb och det är också först där som jag och Jennie blev en del av allt,då när grunden till Bristol precis blivit byggd.Men sedan dess, 2008 har vi aldrig klivit av.Vi har jobbat i bakgrunden av främst Victoria och Agneta och det var nog det vi behövde för att skaffa oss den kunskapen vi har idag och sedan många år tillbaka nu så är vi dom enda som styr jobbet.Men än en gång så är vi inte ensamma om det....
 
Våra familjer ställer upp för oss och för barnen till 110%.Vi har människor som inte är vår familj egentligen men som ändå överöser både oss och barnen med tonvis av kärlek av massvis av engagemang.
Vi har folk i vårt samhälle och i hela Sverige som läser och stöder vårt arbete för Bristols alla barn och vi är så otrolig tacksamma för det. Fast det ibland kanske låter som att vi är dom enda som nånsin gjort nåt för Eddie och barnen så är det inte så och vi är väl medvetna om det.Det enda är att vi kan inte skriva om allt det för vi har bara vår historia tillsammans med Eddie och barnen och det är den vi berättar om här.
Vår historia som vi med stolthet kommer bära med oss för resten av våra liv fastän vi inte är ensamma om den.
 
 
 
 Den här filmen gjorde Uffe för att hjälpa Eddie....den gav verkligen ringar på vattnet kan man säga....
 
 
 
Anna och Jennie

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0