Lätt fast svårt.

Det är med lätt hjärta vi får en bild skickad till oss vilka som kommer att vara kvar på på Bristol över julen.
Dom allra flesta är tämligen stora och det är bättre än när vi har en massa små som inte får åka hem.Det låter kanske konstigt att säga så men dom stora kan ändå ta vara på sig själva lite bättre och dom kan hantera ensamheten lite bättre även om vi vet att det svider också i hjärtat på dem och på oss också för den delen.
Men som alltid kommer vi att skicka ner pengar till lite godare mat iallafall under juldagarna och vi hoppas också få till en utflykt för dem.
 
Förra året befann dom sig på resande fot under 8-9 veckor för att spela för president Museveni under hans valkampanj och det var ett slitet gäng ungdomar som kom tillbaka till Bristol då bara dagarna innan jul.
I år har dom haft det mindre slitigt och vi hoppas att dom kan njuta av lovet och av julen för att sen ta sig an ett nytt 2017.Tänk att man inte alls vet vad det kommer att föra med sig.
 
 
 
Anna och Jennie

Kommentarer
Postat av: Marie Hansson Nitescu

Härliga bilder och fantastiska berättelser. Man kan inte annat än fyllas av beundran för ert arbete. Gott Nytt år och lycka till med projekten 2017.
Kan någon av er kontakta mig. /Marie Varberg Inner Wheelklubb.

Svar: Tack så jättemycket :) Når vi dig lättast vi mail eller ska vi ringa nånstans? :)
Jennie och Anna

2017-01-03 @ 10:03:13
Postat av: Marie Hansson Nitescu

Lättast via e-posten.

2017-01-03 @ 12:15:03
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0