Nu skiter vi det här!

Hjälp....nu är vi inne i den veckan där jag faktiskt ska åka igen. De två väskorna jag får resa med har växt till antalet och är nu uppe i fyra eller fem.Det tar liksom aldrig stopp med saker dom behöver och det känns fel att inte ta med så mycket vi nånsin bara kan varje gång.Inom de närmsta dagarna ska de här väskorna packas.För att sen packas upp och packas om igen,vägas,sväras över,omfördelas, vägas igen och sen säger vi : Nu skiter vi i det här!
Sen står vi där vid incheckningsdisken skitnervösa för att nån väska ska väga på tok för mycket och vi ska vara tvungna att ta ut nåt när det är dags att åka...Såna är vi och det händer varje gång.
Nu har dessutom väskvågen vi alltid använt försvunnit och vi måste använda en annan och den vet vi inte riktigt hur den väger i jämförelse med flygplatsens våg så det kan absolut bli spännande det här!
 
 
Ikväll är det också dags för föreläsning igen.Den förra flöt på tämligen bra så vi hoppas på det ikväll också.
När vi senast höll föreläsning i just den lokalen vi ska vara idag så gick det risigt med det mesta så vi får tro att det inte sitter skit i lokalen utan att det faktiskt är jag och Jennie som är skit ibland...svårt att tro det men det kan vara så....faktiskt.
 
 
 
Anna
 
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0