Fint ska det bli

Jag lyfter försiktigt på det gamla jag drog över mig igårkväll och försöker tänka att vi nog kanske ändå klarat av en hel del saker trots allt. Det är lätt att glömma det ibland.
 
 
Nyaste och största projektet sedan vi gjorde sovsalarna i december 2014 är ju klassrummen till de små barnen och det går framåt minsann.Vi har stött på en hel del problem under det här bygget främst med en herrans massa pappersarbete och beslut som dom fått för sig att vi måste ha helt plötsligt så bygget har tidvis stått lite stilla och nu börjar det brinna litegrann i knutarna om allt ska vara klart tills barnen är tillbaka igen.
 
 
Sam har tillbringat de senaste dagarna med att svetsa fönster och dörrar medans Faisal och killarna får vila eftersom dom varken vet hur man bygger tak eller slammar väggar,så där måste vi ta in annan hjälp.
Samtidig som detta görs så byggs det också nya skolbänkar till barnen. Virke har fraktats till skolan så byggs dom på plats där av en snickare.En salig röra av arbete som vi hoppas att vi snart ska kunna knyta samman till en ännu finare och bättre skola till barnen.
 
Nästa gång vi åker så hoppas vi få med lite rejäla,fina och användbara pedagogiska saker till de mindre barnen så deras klassrum blir inredda med saker som får dem att vilja lära men som också ger dem chansen att faktiskt få leka och vara de barn som dom faktiskt är.
 
 
 
 
Anna
 
 
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0