Julklappar 2015

När vi reste ner till Uganda i oktober så reste vi ner med julklappar till en hel del av barnen. Till alla är inte genomförbart utan vi har valt att ge de barnen som bor på Bristol samt våra familjevänsbarn.
Till de som har familjevänner fick vi en nästintill 100 procentig respons och dom flesta valde att skicka med en julklapp.
Till övriga barn fick vi ca 20 frivilliga som köpte julklappr till några barn var vilket underlättade för mig och Jennie mer än vad nån någonsin kan förstå! Vi lämnade julklapparna hos Eddie när vi reste hem och sedan delades de ut ihop med skumtomtar till barnen.
 
Det är en lycklig dag ska ni veta...Tyvärr var inte Sam på plats den här dagen och bilderna blir inte riktigt tagna på det sättet vi önskar men litegrann fick vi i alla fall. Även om ni inte ser "ert" barn eller någon julklapp som ni köpt så ska ni ändå veta att det är framme hos dem och att ni var med och gav barnen på Bristol en fantastisk dag!
 
TusenTack för det <3
 
 
En del ser en smula sammanbitna ut och inte alls glada, men det yttre speglar absolut inte det inre...
 
Anna och Jennie
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna - mamma till två prinsessor och en prins

Härligt att se! Jag misstänker att lyckan är större när kameran är borta och klappen öppnas.

Svar: Den är betydligt större då! :) kram A
Jennie och Anna

2016-01-03 @ 19:26:15
URL: http://annasfotnoter.wordpress.com/
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0