Så var det lite dags....

Nu drar terminen igång för en utav våra klasser,nämligen eleverna som har klarat proven för att ta sig vidare från P.6 till P.7. Idag skulle dom vara tillbaka så nu tar det väl ytterligare en vecka-14 dar innan alla är på plats och elevernas slit kan börja. För just P7 är ett tungt år.Det är mycket plugg och det är mycket och stora internationella prov som ska genomföras.
Därför är det också många i Uganda som går som boardingelever under sitt sista år i Primaryschool för att kunna delta så mycket som möjligt i kvälls och helgklasserna som ges för att förhoppningsvis klara att ta sig upp till Secondary school.
 
De andra eleverna har ännu några veckor kvar på sitt lov så det kommer att vara hyfsat lugnt på Bristol ett tag till.
Eller så lugnt det nu kan vara med 50-60 barn på plats....
 
 

 
Annars är det mest bygge som gäller...Småbarnens länga ska få tak och sedan ska det slammas och målas och Sam svetsar fönster och dörrar.Det går sakta framåt och det ska bli så spännande att se det färdigt och vi hoppas såklart att det ska bli fint och en bättre miljö för våra små att vistas i.
 
 
 
 
Anna
 
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0