Bröderna!

 
De här två grabbarna är bröder och heter Trevor och Trinity.Dom har varit på Bristol sedan 2013 vill jag minnas så dom var små när dom kom. Men dom tillhör den gruppen av barn som alltid får besök,och det är så skönt!
Deras mamma är det sötaste man kan tänka sig ,vilket är lätt att förstå när man ser pojkarna och hon är också väldigt ung.Så att lämna pojkarna på boardingschool är ett sätt att klara av en vardag som annars hade blivit för svår.
På sätt och vis ett bra beslut såklart då killarna klarar sig bra men sorgligt ändå att dom inte får ha sin mamma...Med den här gången hade mamman med sig deras lillebror som dom såååå stolt visade upp,han som fått namnet Treasur.
 
En såndär liten skatt måste man ju bara få pussa på lite! Han gick runt som en liten tomte där på skolgården,dvs när inte bröderna släpade runt på honom,eller nån annan...man måste ju få sno lite tycker jag.
 
 
                                                                                         Anna

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0