Det var en lång lista.....

Som vi tidigare berättat så har Bristol utan tvekan tagit ett rejält steg upp på  stegen och tillhör nu en av de finare skolorna i regionen,iallafall utseendemässigt.Utbildningsmässigt är vi fortfarande en fattig skola som brottas med avsaknaden av ordentliga och varaktiga lärare exempelvis.Det är en oerhört tuff bit att lösa...
Men som sagt,standarden på skolan är oerhört hög i jämförelse med andra och igår fick vi besök ( igen) av nån skolmyndighet som tycker en massa.En lång lista med massa saker man absolut måste ha tycker dom och jag blir mest frustrerad för det känns som att det görs mest för att det ska göras och man glömmer att se allt där verkligen finns.
 
 
Brandvarnare....jättebra,men i andra skolor har dom fortfarande levande ljus i sovsalarna.Vi har brandsläckare och brandfiltar,hur många har det?
Förbränningsugn för flickornas bindor...också toppen, men dom flesta har inte råd att använda bindor,men ska man bränna tyget dom använder att trycka upp också?
Cementerad tvättavdelning....Det har vi förvisso men skulle det verkligen vara så viktigt?Barn borde inte tvätta överhuvudtaget.
24 timmars vaken vakt.... Det har vi,2 stycken tillochmed.Den ene låser grinden så snabbt så senast hann jag och Sam inte ut samtidigt ens....Sam gick ut och jag vände om och ropade hejdå till nån.10 sekunder senare var hänglåset och kedjan på och jag fick be han öppna igen.Så säkerhet har vi var så väldigt säkra på det!
Dubbla dörrar ut från sovsalarna.Det har bara den nya sovsalen hos oss,inte de andra.Men att det ligger 2-3 barn i varje slaf och 60-70 barn barn delar på ett rum,det är okej.
 
En liten del av en väldigt lång lista.En lista med mycket bra saker men som bara blir irriterande för att att den inte nämner självklara saker som att aga inte får tillämpas i Uganda eller att man måste ha mätta,rena och friska barn med en meningsfull vardag exempelvis.
I min värld borde det komma före en förbränningsugn,men...det är ju min åsikt.
 
 
 
 
 
Anna
 
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0