Luktar rosor gott?

Innan jag åkte den här gången så fick vi ett sån där liten hälsning med oss från en annan Anna som ville skicka med lite pengar från sig och sin mamma för att kunna göra nåt för barnen.Så otroligt tacksamt att få ta emot!
Mat och frukt är alltid det vi väljer i stort sett att ge dem för det ger helt klart en liten guldkant på tillvaron att få äta lite ris och kött en vanlig sketen söndag.Så det blev det!
 
 
Anna och hennes familj är också familjevänner till en Yafesi på Bristol och jag fick med mig en önskan om att ge honom en kram och att jag skulle berätta för honom att rosorna blommade nu.Ingen svår önskan att genomföra och det var en glad Yafesi som tog emot kramen.Jag berättade om rosorna och han lyssnade intensivt.
När jag skulle gå så la han handen på min arm och sa: Luktar rosor gott?
Jag önskar så evinnerligt att också dom en dag ska få kunna lukta på rosor fastän jag nånstans vet att det aldrig kommer att ske.
 

 
Här hemma firar vi födelsedag igen.En älskad Elias fyller 17 år.Galet vad tiden gått fort sen den där lille kom till världen!
17 år...jag har definitivt inga småbarn längre.
Men Grattis Elias...vi ses ikväll och jag älskar dig mer än det finns stjärnor på himlen. // Mamma
 
Lillebror med storebror :)
 
Anna
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna Bokcafeet i byn

Så härligt med foto på Yafesi och att höra att hälsningen och framförallt kramen nått fram!
Om jag ngn gång får möjlighet att följa med er på en höst resa till Bristol ska jag ta med rosor i handbagaget! På innergården brukar de blomma fram till frosten i nov/dec!!
Kram till er alla
/Anna

Svar: <3!
Jennie och Anna

2016-07-12 @ 12:37:02
Postat av: Anna Bokcafeet i byn

Och förstås grattis till ert födelsedags barn idag!!!!!

Svar: Tack! :)
Jennie och Anna

2016-07-12 @ 12:37:56
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0