När hjärtat gör glädjeskutt!

Oavsett hur många gånger jag reser ensam till Uganda så kan det ändå inte jämföras med när Jennie är med och vi reser i grupp,det är liksom en helt annan grej.Lagom tills jag ska åka så har vi nu också bokat höstens resa och det känns så himla bra!
12 (!) stycken ger vi oss iväg den här gången och med 4 nya människor som inte tidigare varit med oss,vilket är så roligt! Hela Jennies familj åker med i full styrka och även Jennies mamma och moster,vilket innebär 3 nya.
Sen kommer Eivor och Tore med oss ännu en gång med ytterligare ett av sina barnbarn,Wille som blir vårt 4e nya resesällskap. Från min familj får jag med mig min mamma och min son Hampus igen.
 
 
Nytt för den här resan blir faktiskt att jag och Jennie reser ner några dagar före vårt sällskap för att beta av lite arbete och för att Jennie ska få en del av Uganda som hon ännu inte fått ta del av.Det är svårt att ta oss runt med ett sånt stort sällskap och Jennie missar mycket utav barnen när vi hela tiden måste avbryta för att sitta i möten med Eddie osv.En vecka går så fort.Nu gör vi av det innan de andra kommer så kan vi lättare vara med dem när de är på plats och Jennie får känna av Uganda lite annorlunda också.Vi tror och hoppas att det kommer att bli ett bra upplägg för alla parter och främst då för Jennie.
Efter det reser Jennie hem med gruppen och jag stannar ytterligare lite drygt en vecka.Så nu laddar vi för lite av varje...resa,loppis,bloggevent och sen en resa igen!Tur att vi älskar det vi gör!
 
 
 
Anna
 
 

Kommentarer
Postat av: Linnéa

Avis på er!

Svar: <3 Kram!
Jennie och Anna

2016-06-18 @ 22:25:42
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0