Oreda blir till reda!

Ibland räcker det att sätta sig ner och bara sortera upp alla tankar man har och sen skriva ner dem.Det gjorde vi idag Jennie och jag.När allt ska samsas i huvudet utan ordning och reda så blir det det just......oreda och vi får inte gjort nåt alls.Idag bestämde vi helt enkelt att ta en sak i taget med start med min resa,följt av loppisen i augusti och sedan vår nästa gemensamma resa i oktober.Vi får ta en sak i taget helt enkelt.
Om allt bara hade handlat om Bristol så hade vi haft oändligt med tid men som ni alla vet så gör det inte det.
Vi har förvisso inga småbarn längre som tar av vår tid men vi har ju likväl arbeten och våra familjer och allt annat.
Nu är sommaren här också och man vill ta vara på den korta ljusa tiden vi har framför oss och om vi har tur så kan det bli lite lata stranddagar framöver också,det vore verkligen inte fel.
 
Loppisen som är vår nästa stora händelse innebär otroligt mycket jobb och förberedelser och vi klarar det inte själva utan vi är beroende av andra människor också för att ens kunna genomföra den.Men vad som är skönt är att vi nu har viss rutin om hur vi ska göra.Vi vet vad som funkat föregående år och vi vet vad som funkat lite sämre.
Oron att ingen ska komma eller att vi inte ska få in grejer nog den kvarstår dock precis som tidigare år.
 
Helt klart är att allting känns väldigt enkelt när man får jobba bredvid sin bästa vän i livet.
Ingenting är särskilt svårt då.
 
 
 
Anna
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0