Eddie finns för oss alla

Våran Eddie han har minsann att göra... Han verkar glad när jag pratar med honom och Anna säger att hans dagar är fulla med så otroligt många saker vilket hade gjort vem som helst stressad, men hon säger också att han är glad och tacksam över allt som händer.
 
Det var ett svårt besked som kom till oss i måndags. Hela dagen blev sorglig på någotvis. Det är så svårt att förstå att det kan vara barn som blir så ensamma om något händer mamman eller pappan. Det är ingen släkting som vill ta dessa barn då det blir en mun till att mätta och livet för dessa barn är högst ovisst. Brain är stor, 16 år nu i april, men fortfarande ett barn. Hans oro och sorg fick jag inte se och jag är så glad att Anna var där och att Brain fick känna trygghet i henne men samtidigt ledsen för vad Anna fick tvingas känna och se där och då.
 
I tisdags så var Eddie och handlade mat till Brain och hans syskon så dom skulle klara sig någon vecka det känns skönt att kunna hjälpa dom med det även om man bara skulle vilja vara där för dom och ge dom trygghet. 
 
Senare på kvällen så hörde Brain av sig och sa att mamman skulle klara sig men att hon inte skulle komma hem innan hon var helt frisk, så dom får klara sig ensamma några veckor till. Ett glädjande besked som känns väldigt bra att få och även om jag vet att Brain får dra ett tugnt lass under dessa veckor med sin egen skola, hjälpa sina syskon med deras skola, matlagning, tvätt och hämta vatten så sa han att han att det var en av dom lyckligaste dagarna i hans liv. Hans mamma som betyder så mycket for honom skulle klara sig!
 
På skolan har det kommit en ny färgglad matta in i vår nybyggda skollänga. Dels blir man glad av alla färgerna sedan så kommer det bli så mycket lättare för dom att hålla rent då det dras runt på rätt mycket grus och sand överallt.'
 
 
 
 
 
 Alla hjälps åt för att få mattan på plats
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I söndags så pärlade Anna med barnen. Det är något som vi har gjort dom senaste åren vid alla våra besök. Det är så otroligt uppskattat och det ger barnen en stund att få vara kreativa och bara få göra sådant som barn älskar att göra.
 
 
 
Tyvärr så grävde någon av vattenledningen till skolan förra veckan. Detta innebar att dom fick återgå till att hämta vatten i byns brunn. Detta är ett stort bakslag för oss som kämpat med att få vattnet så rent som möjligt i vårt reningsverk. För att få det hämtade brunnsvattnet så rent som möjligt så lägger dom tabletter i vattnet för att rena det men som Anna sa så kommer det säkert komma ett gäng sjuka barn inom  några veckor för detta vattnet är allt annat än rent. Glädjande nog så var allt fixat i går så nu kommer vattnet genom ledningen in i reningsverket igen, skönt!!
 
 
Jennie

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0