Barn hjälper barn

Idag ska vi ut Jennie och jag och prata lite kort om vårt arbete i Uganda.Vi ska till en gudtjänst i en by en liten bit hemifrån där en barngrupp har avslutning på sin vårtermin.Dom har pysslat och ska sedan sälja det här och skänker sedan pengarna till barnen på Bristol.
Det här med att barn hjälper barn värmer alltid hjärtat lite extra mycket och man blir lätt lite lipig.
 
Sofi som håller i det här gjorde samma sak för oss och Bristol för ett par år sedan och att nån väljer att göra det igen det känns såklart väldigt bra,det är ett litet bevis på att vi ändå lyckats nå fram och att de tror på det arbetet som vi gör.
Jag är som vanligt lite lätt illamående över att prata inför människor men det finns liksom ingenting vi inte gör för Bristols ungar,illamående kvalar absolut inte in som ett giltigt skäl att låta bli....
 
 
 
Anna
 
 

Kommentarer
Postat av: Signe

Den lilla byn är i Okome och ni är så välkomna. så välkomna. Kyrkan brukar vara ganska fullsatt när barnen är med. Efteråt är det fika och kanske godis.

2016-05-15 @ 13:57:20
Postat av: Signe

Förlåt! Jag trodde det var nästa söndag ni menade. Såg nu att ni varit i Vessige kyrka i dag. Ni kommer väl nästa söndag?

Svar: Vi dyker upp då! Eller iallfall nån utav oss :) Kram!
Jennie och Anna

2016-05-15 @ 21:11:26
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0