I min värld är det viktigt.

Idag kan det vara så att det är födelsedag för någon i vårt projekt.Det kan också vara så att Jennie fyller år i augusti och Eddie i januari och då återstår väl bara jag helt enkelt.....Man är ju inte purfärsk längre den saken är klar.
Mina klaraste minnen från mina födelsedagar som barn var att mamma stod i vårt lekrum i huset vi bodde i då och sjöng högt därför att jag och min bror är födda på samma dag och vår andra bror 2 dagar senare,så då stod hon där sen fick vi tassa över till någons säng när sången var slut.Stort kalas för alla 3,alltid på första maj.
Lyckliga minnen och jag vet än idag vad jag vägde,hur lång jag var och vilken tid jag föddes därför att det har min mamma berättat för mig så många gånger.
I Uganda är det helt oviktigt...varken ålder,vikt eller tid på dygnet när man föddes betyder någonting.Så oändligt många människor vet ingenting om sin bakgrund,och här är den så betydelsefull!
 
 
Jag vet allt det där om mina barn också...allt är noga dokumenterat och det sitter så klart och tydligt i minnet på mig.
Det tillhör historian om oss och i min värld är den viktig.Det skulle kännas konstigt om jag inte visste.
När jag frågar Sam om hans tidigaste år så vet han ingenting trots att han hade både sin mamma och pappa nära länge.
Han är Sam och det är bra med det.Avslappnat kanske, men lite sorgligt tycker jag att ingen tyckte att hans födelse var den viktigaste i världen.Hans eller alla andra miljontals människor som föddes och som ingen vet något om.
 
Man är ju som sagt inte född igår....
Jag,mamma och min ena bror :)
 
Anna

Kommentarer
Postat av: Anna - mamma till två prinsessor och en prins

Stort grattis på din dag Anna!
Grattiskram

Svar: Tack så jättemycket! :) // A
Jennie och Anna

2016-05-02 @ 20:26:52
URL: http://annasfotnoter.wordpress.com
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0