Lilla unge <3

 
Tänk bort mig och Jennie för vi ser bara sura ut... (det var vi iofs också för det var dööötråkigt att sitta där) och titta på den lilla tjejen i mitt knä.Hon heter Vicky och är väl en sisådär 5-6 år kanske.
Hon är en ny unge på Bristol och en dag så kom hon gående och man såg att det var nåt annorlunda med henne.
Hennes ögon samarbetade inte alls och hennes gång var stapplig på nåt konstigt sätt,jag trodde kanske att hon var blind.
Jag frågade Eddie om henne och så kom det där svaret som säger så mycket om Uganda...
 
Ja,nåt är fel på henne...hennes hjärna samarbetar inte så bra och och hon ser dåligt och ingen vet hur mycket hon förstår,men hon får vara här.Men vi vet inget om hennes framtid egentligen.
 
Jaha tänker jag...Hon är ju född med en lättare CP skada bara...fattar dom inte det? Den där ungen skulle klara sig hur bra som helst om hon var född i Sverige men i Uganda så kommer ingen ens att ta reda på vad som är fel för att hon är bara ett barn.Här gör vi allt som står i vår makt för att alla ska ha ett meningsfullt liv och en framtid som är värt något.
Där är man bara en som man får se hur det går för...
 
 
                                                                                        Anna

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0