En lång dag...men en bra dag!

Min dotter Linnéa och hennes lilla Sally har fått en ny lägenhet och där har jag idag tillbringat dagen med övriga familjen för att få iordning för dem.Jätteskönt att vi har varandra och att alla hjälper verkligen till,så skönt.
Det är anledningen till det sena inlägget men jag kände att jag var tvungen att skriva för Eddie kom in på viber nu ikväll och var så himla glad,han riktigt sprudlade.
 
 
Bristols brassband hade spelat med Eddies gamla band där några av Wynands pojkar (numera män) spelar och dom hade marcherat genom Kampala city tillsammans,stort för Eddie såklart.
Eddie var en inbjuden gäst att hade hållt tal och ockå fått ta emot ett pris för nåt som jag absolut inte förstår varför.Jag har läst det 300 gånger och jag fattar ändå inte vad han menar...men pris hade dom fått och glad var han och då är vi det med.
Killarna och tjejerna i bandet var också glada...Den inbjudna huvudgästen hade gett bandet 100.000 (ca 300 kr) att dela på och dessutom hade dom fått jättegod mat! Så det var en glad skara människor som gav sig hemåt till Bristol idag.
Imorgon ska dom spela igen på fotbollsstadion när Uganda Cranes spelar.
Fotboll och musik på samma gång...då är livet gott för Bristols ungar!
 
 
 
 
Anna
 
 
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0