Mycket är gjort och nu är bara resten kvar

Det känns lite lättare nu när all packning nästan är klar till Bristol,det släpper pressen litegranna och man kan fokusera på andra saker så som sin egen packning och det faktum att jag faktiskt ska vara borta nästan en hel månad.Förutom min långa resa 2014 så jag har jag aldrig varit borta såhär länge förut.
Jag kommer inte att tillbringa all min tid på Bristol den här gången.Jag har lovat mig själv att också försöka vara lite ledig.
Det brukar vara lättare sagt än gjort men jag känner att jag skulle behöva det också så jag ska minsann göra ett tappert försök till lite ledighet när Jennie och gruppen åkt hem.Inte så sällan är man mer trött när man kommer hem än när man åkte iväg på det som en del ännu envisas med att kalla semester....Vi skulle däremot behöva en veckas semester när vi kommer hem från de där resorna! Roligt är det såklart och givande och fantastiskt på alla sätt och vis men det tar på krafterna också.
 
Så nu ska det jobbas,tvättas,sammanställas papper till Eddie och prickas av familjevänspaket under 9 dagar till framöver sen så åker vi igen,Jennie för sjätte gången och jag för den trettonde.
Vi som var nöjda efter den första.
 
 
 
Anna
 
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0