Nu har det krympt till 15 dagar

Med 15 dagar kvar till avresa så står vi nu med saker upp över öronen att göra.Men samtidigt så är det i detta läget också viktigt att komma ihåg att vi faktiskt har våra vanliga liv och påminna sig om att inte gå och plocka i grejerna varenda dag.Det är svårt men vi försöker sätta upp dagar avsatta för just det här annars skulle vi stå med det hur länge som helst innan. Typ såhär Torsdag:Gekås, Lördag: Packa väskor osv...däremellan har man sitt egna liv och sin egen tid,i den mån det går såklart.
 
 
Det blir alltid värre för den som vi packar hos för där blir det väldigt rörigt och det är svårare att låta bli sakerna när man ser dem ligga där. Det blir gärna att man viker,sorterar och har sig.I år är vi hos Jennie så jag misstänker att hennes hus är på väg att förvandlas till nåt annat än hur det brukar se ut....(Tur att vi har luttrade familjemedlemmar som står ut för jag tror också att Jennies man Martin fått dela garage med oss också ett par dar.....Tack Martin)
 
Jag bor på 74 m2 med mina killar så här blir det värre att få till packning av 25 resväskor.Vi har kört bort skänkta saker i omgångar till Jennie eller min mamma men det fylls på lika snabbt igen,vilket såklart är ett tacksamt tillstånd!
Nu väntar vi med spänning och hoppas såklart på att vi ska få in så mycket paket och brev som möjligt från alla våra familjevänner.Sista dagen var igår men just det gick sådär,men än har vi hopp!
 
 
 
Anna
 
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0