Glad Påsk önskar vi er alla <3

Det är enkelt då vi firar samma högtider som de i Uganda.Skillnaderna blir inte så stora då,iallafall är skillnaderna inte stora till anledningarna till att vi firar.Det andra är väl ungefär så mycket skillnad som det kan vara.Överflödet vi har här av mat,godis och blommor och allt vad det nu kan vara skiljer ganska mycket.
 
Dom flesta har inte råd att äta annan mat än vad dom alltid gör och väldigt många har inte råd att ta hem sina barn över påsken då det inte bara handlar om transporten från och till skolan utan också de extra magar man har att mätta.
Pengarna till det finns helt enkelt inte.Jag vet att det finns familjer som inte vill nåt hellre än att hämta hem dem men det går inte.
 
Idag svider det lite i min mage att veta det.Jag försöker lägga det åt sidan och det går absolut bättre att göra det nu än för några år sedan men ändå finns den där lilla gnagande känslan av orättvisa där.
Jag vill att dom ska ha det lika bra som vi.
 
GLAD PÅSK OCH TACK FÖR ATT NI ALLTID FINNS FÖR OSS OCH VÅRA ÄLSKADE UNGAR.
UTAN ER VORE VI INGENTING.
 
Anna och Jennie
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Fröken Träd / Gripenhjärta

Glad påsk till er med! <3

Svar: Tack,hoppas din var fin :)
Jennie och Anna

2017-04-15 @ 13:08:28
URL: http://frokentrad.blogg.se
Postat av: Elin

Glad påsk!!

Svar: Detsamma, om än lite sent :)
Jennie och Anna

2017-04-15 @ 13:28:17
URL: http://equui.blogg.se/
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0