Om jag kunde förändra världen

Påsken är över och barnen i Uganda ska tillbaka till skolan efter några dagar hemma.En summa av 30 kronor kan ställa till det så dom missar flera veckor av det som återstår av terminen för att föräldrarna inte kan betala transporten tillbaka.
Galet och man tänker att dom borde kunna planera och prioritera men den sidan har vi mycket sällan sett på folket i Uganda.
 
Eddie hör också han till den kategorin av oplanerande människor även om han numera faktiskt har fått lov att ändra på sig litegrann.Förr kunde han på riktigt be om hjälp med 2 timmars varsel och vi fick vända oss ut och in för att lösa saker och det kunde skapa en del irritationer och en hel del onödig stress för oss,men också för Eddie när vi blir tvungna att säga nej för att tiden är för knapp.Nu vet han mycket väl om att planering är det som gäller i vårt samarbete även om det såklart händer vansinningt mycket oförutsedda saker som ingen av oss kan påverka.
 
Men hade jag suttit på makten att förändra något i världen så hade det nog faktiskt varit förmågan för det Ugandiska folket att planera sina liv bättre,det hade hjälpt dem så vansinnigt mycket.
 
 
 
Anna

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0