Tänk om inte jag vill?

Jag är på väg hem från jobbet,lite rörig i tanken då det varit en lite rörig dag överlag.Jag ska köra om affären och och det är ganska mycket bilar på vägen.Så kommer det en motorcyklist på motsatt sida och han buskör.
Säkert glad för att få ut motorcyklen efter en lång vintervila men jag blir så förbannad på ingen tid alls.
Det rör sig om ett enda litet misstag från honom så kan han förändra livet,inte bara för sig själv utan också för nån utav oss andra som är precis i hans närhet just när han ska ha lite roligt.
Jag kanske inte har lust att köra på honom för att han uppför sig illa? Jag kanske inte heller har lust att få mitt liv förändrat för all framtid på grund utav honom.
 
Jag blir så galen på människor som tror sig ha rätt att göra hur dom vill.Dom kan göra det hemma om det bara drabbar dem själva,men finns det en endaste chans att man kan utsätta en annan människa för nåt som den inte själv har valt då får man tänka sig för både en och två gånger oavsett vad det gäller. 
 
 
 
Anna

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0