Att vakna ur sommardvalan....

Långsamt trappas allt upp och helt plötsligt så måste vi dra i alla möjliga trådar.Loppis,byggplanering och gud vet vad på samma gång.Hösten och vintern är alltid mer intensiva för oss...och våren....hahhha! men sommaren försöker vi iallafall ligga lågt och det har vi verkligen gjort denna sommaren också. Men imorse när jag gick ut med soporna på jobbet efter att ha jobbat natt då var det en annan känsla ute....luften var hög och det var tydliga tecken på höst i den.Då måste det ju innebära att vårt arbete ska dra igång på riktigt igen också efter vår lilla sommardvala.
 
Fortfarande vet vi inte i vilken utsträckning det nya bygget kan komma att ske.Vi hoppas ännu på byggnaden i 2 våningar men det kommer de närmsta månaderna att få avgöra.Vi har ännu lite tid att få ihop det som krävs och sen helst lite till eftersom vi vet att det alltid tillkommer kostnader när vi bygger. Lite hederlig korruption kan man väl kalla det och det sker alltid i Uganda.Vi avskyr det fullständigt men vi vet att det sker och vi kommer aldrig undan det.Våra vita färg förbannar vi bara i byggtider....
 
 
 
Anna
 

Kommentarer
Postat av: Lillemmish- mode - inspo

vackert foto!

Svar: Ja...Tack,det är en gammal favorit :)
Jennie och Anna

2017-08-23 @ 14:21:04
URL: http://nouw.com/lillemmish
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0