Bli inte trötta....

Loppisen....Vi på minner lite om den bara så ingen missar eller glömmer...
Vi har insett att hela framsidan av medborgarhuset ju upptas av baracker för nygygge av banken men låt inte det avskräcka er för lämning av saker.Vi håller öppet dörrarna på baksidan också där man lätt kan köra fram hela vägen.Vi behöver massa hjälp att sprida att loppisen är då det av naturliga skäl inte kommer att syns ifrån vägen att loppisen är... Så snälla! Sprid,hjälp,dela och kom!
 
 
 
Söndagen den 10 september kommer den att vara i Medborgarhuset mellan kl 11-16
Då hoppas vi så klart att vi får se mängder av folk där! Vi kommer i vanlig ordning också ha ett lotteri och även möjlighet att fika och också köpa med hem av allt det hembakta.
 
Men....för att det ens ska bli en loppis så behöver vi få in grejer såklart.Och vi ber om er hjälp för att lösa det.
Snälla,ta er ett röj hemma och be alla andra i er närhet att göra det också och gör skillnad för barnen på Bristol Academy.
Vi tar emot allt utom stora möbler.Av erfarenhet har vi också lärt oss att lämnar man kläder så bör de vara av de nyare slaget samt hela och rena som väl nog för de flesta är en självklarhet men vi säger det ändå.
Barnkläder och leksaker,husgeråd,heminredning...bring it on!
 
Vi kommer att finnas på plats från och med torsdagen innan loppisen för att ta emot grejerna direkt till Medborgarhuset.
 
Tiderna som då gäller är följande:
 
 
TORSDAG 7/9    16-19
FREDAG    8/9    10-19
LÖRDAG    9/9     8-16
 
På plats är vi såklart tillgängliga för bärhjälp om ni önskar det!
 
 
När sakerna är på plats så ska vi se till att det blir en loppis att minnas och så slår vi som sagt upp dörrarna
SÖNDAG 10 SEPTEMBER KL 11!
 
VI BER OCKSÅ OM ER HJÄLP ATT DELA OCH SPRIDA ALLT OM VÅR LOPPIS SÅ MYCKET NI ORKAR OCH FÖRMÅR PÅ ALLA MÖJLIGA TÄNKBARA PLATSER SÅ VI KAN FÅ IN SÅ MYCKET SAKER SOM MÖJLIGT SAMT ATT LOCKA FOLK DIT PÅ SJÄLVASTE LOPPISDAGEN.
DET HÄR ÄR INTE BARA EN LOPPIS....DET ÄR ETT SÄTT ATT GÖRA SKILLNAD.
 
 
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0