En liten lycklighetsdag...

Jag har en ledig dag igen och jag vet inte varför just idag känns som en riktig lyxdag.Kanske för att jag fick äta frukost på stan med min fina mamma och för att jag också kunde gå på stan och köpa 1 årspresent till en liten älskad unge..eller för att jag får hem några stora ungar på mat idag som inte längre bor med mig men som ändå förgyller mitt liv varenda dag fast på håll.Jag har lärt mig under de senare åren att verkligen se glädjen i det lilla.Jag har inga särskilt stora krav på livet längre och det gör mig lycklig.
 
Jag planterar ett par elefantöronsticklingar och viker ihop en filt.Dammsuger det som är mitt hemma och väntar att få en liten Sally till mig en stund.Den där lilla människan som gav livet en helt annan mening.
Pratar med en människa i Uganda som betyder så mycket för mig och så tänker jag för tusende gången att jag aldrig någonsin få glömma av att vara tacksam för det livet jag fick.
 
 
 
 
Anna

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0