Sjukt meningslöst,just sayin´ !

Ibland blir jag verkligen tokig på Uganda! Efter ett kort samtal nu på morgonen får vi veta att det har varit skolutflykt.
De utflykterna utesluter de allra flesta barnen för att inga har råd att betala dem vilket bara gör det ännu mer knäppt att dom ens existerar. Men det hör tydligen till....
Iallafall så är där några barn jag brukar betala för privat och Jennie har några med.Fel eller rätt det vet jag inte men vi gör det.
 
När jag så idag fick höra om utflykten så var min fråga då om alla tre av de syskon jag brukar stå för har vart iväg vilket jag naurligtvis förväntar mig ett ja på.
Men jag får ett nej....inte den minsta.
Nähä...? Varför utelämnar man ett av tre syskon ens? Det känns ju om möjligt ännu mer makabert än nåt annat.
Svaret jag får är att den lilla inte såg ordentlig ut.Hon hade för trasig klänning.
Jag undrar hur dom kan förvänta sig att en 4 åring ska se ordentlig ut om ingen hjälper henne att gör det?Är det 6 årige storebrors jobb eller hennes 8 år gamla syster? Jag skulle inte tro att det faller inom ramen för vad ett storasyskon ska göra...
 
Där inget konstigt alls.Mig gör det alldeles tokig.Jävla skitland till att ta hand om sina ungar ordentligt.
Tyvärr är Bristol inte alls ett undantag för denna sorts behandling. Men varför ens ha en skolutflykt om 20 av 400 barn kan åka.Sjukt meningslöst om ni frågar mig,och jävligt dumt.
 
 
Ett stycke väldigt infekterat öra...sånt här ser man ofta ofta.
 
Anna

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0