Vill du vara med?

Nu har vi kommit några dagar in på 2017 och vi befinner oss på det året där vi ska lyckas dra in 200.000 för att bygga nya klassrum på Bristol.Det känns inte på något vis som en självklarhet att vi ska lyckas för det är en summa som är bortom allt vi någonsin tidigare jobbat för.
 
I Uganda tänker man så otroligt annorlunda mot vad vi gör.Där kan det ta 10 år att bygga klart ett hus. Där bygger man lite,sen sparar man lite mer pengar och sen bygger man lite till.Sen kanske man inte har några pengar på 2 år och då står allt helt stilla.Eddie tyckte att vi kunde göra så också,men jag och Jennie motsatte oss det helt.
Aldrig att vi skulle orka leva med den pressen under en massa år.Då kämpar vi hellre stenhårt under ett år och ber till gudarna att vi ska klara det för att sedan kunna lägga det åt sidan.Eddie förstår inte hur vi tänker i just det fallet men vi vet vad som är det bästa för oss som människor och vad vi kan göra för att orka genomföra det,alltså blir det på vårt sätt.
 
Vill ni vara med och hjälpa till så vi når vårt mål? Vi tar tacksamt emot den hjälpen oavsett storlek på summan.
Om vi hjälps åt så kan vi absolut lyckas!
 
SWISH 123 268 38 94
KONTO 8388-1 4 140 970-7
 
Nämn insättningen med BRISTOL 2017
 
 
 
 
Anna och Jennie

Kommentarer
Postat av: Marianne Palmkvist Berg

Hej! Jag vill gärna vara med i satsningen 2017!

Svar: Tack för att du vill det. Vårt mål är som sagt 200.000 för att ge barnen nya klassrum. Alla pengar är oerhört välkomna. En del väljer att skänka direkt, andra väljer att göra något för att på så vi samla in pengar att skänka. Kanske har man ett givmilt tjejgäng att fråga,sin arbetsplats eller sina släktingar. För oss gör varje krona skillnad och vi kan inte ge upp tanken på att vi ska klara det här! Tack för att du är med ❤️
Jennie och Anna

2017-01-10 @ 14:17:15
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0