När majsen blir till mjöl

Vår tanke med att aldrig någonsin bidra med pengar till mat till Bristol fick vi ju vackert omvärdera  för nåt år sedan då barnen helt enkelt inte fick tillräckligt.Vi kan ju inte av princip stå fast vid ett beslut bara för att vi en gång tog det när vi ser att barnen inte klarar sig.
Så nu den 19e varje månad så går där ner en summa pengar för att komplettera upp den maten som Eddie själv klarar av att köpa och för att ge barnen frukt varje söndag.
Så får han ta bussen och ge sig iväg ut på landet där maten ändå är snäppet billigare än i stan.
Månad in och månad ut.Alltid samma.Aldrig nog.
 
Här är det torkad majs som inhandlats.Som ska iväg till en kvarn och malas till majsmjöl,som sedan kokas till posho.
Maten som dom äter varje dag ihop med bönor.
 
Anna

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0