Inte min bästa gren direkt....

Herregud....Västkusten bjuder då inte direkt på nån värme.I morse när jag var på väg till jobbet var det nästan svårt att avgöra om det var sommar eller höst.Förvisso brukar väl sällan juni vara en särskilt behaglig månad så sett men det här är verkligen skittråkigt.Min sämta gren är vinter,sen höst och sen att frysa.
Har lovat mig själv att inte klaga på vädret så jag klagar inte, jag är bara inte så värst positiv inför det....Det är inte samma sak väl...?
 
I Uganda har skolans buss havererat för 6438e gången vilket har omöjliggjort chanserna att ta sig ut till marken och det som odlats.Bussen är det skruttigaste man kan tänka sig men den är så så viktig för skolan.Det är den som tar ut dem till marken,det är med den dom hämtar mat och det är framför allt den som kör brassbandet oavsett vart dom ska och det finns numera bara en enda som kan köra den,chauffören Master,ingen annan klarar av att hantera den bångstyrige och nyckfulle skitbussen ♥ Vi hoppas att den snart ska vara på vägarna igen.
Vi borde verkligen hylla mekanikern Kawooya som lyckats väcka liket till liv varenda gång...helt otroligt.
 
 
Bäste Master!
 
 
Anna

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0