Rotary....Tack <3

Ja....jag vet liksom inte riktigt vad jag ska säga.Lunchmöte på Rotary idag.Vi skulle dit för att berätta vad som hänt sedan sist och det är alltid väldigt trevligt att sitta med där och prata en stund.Sen var det vår tur att berätta och dom är alltid så intresserade av vad vi har att säga så det är aldrig särskilt svårt att berätta för dem vad som sker.
 
Vi berättade och svarade på lite frågor och sen kom den från ingenstans.Vi hade inte en aning och fram kom en check på 20.000 till vårt arbete med Eddie och barnen.På riktigt? Vi dör ju lite.
Det går inte att förklara känslan inuti när hjälpen kommer.All hjälp är totalt ovärderlig och vi är ingenting utan alla människor som väljer att stötta just vårt projekt.
 
Det blev en fantastisk start på den här helgen och vi kan inte nog tacka er alla som finns där för oss och för barnen på Bristol.Vårt varmaste och evinnerligaste Tack! ♥
 
 
Anna och Jennie
 
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0