Sveriges Dag

Sveriges nationaldag och trots att jag har ett yrke där alla dagar är samma så har jag idag en ledig dag.Och inte bara ledig fast med 1000 saker att göra utan verkligen ledig ledig utan måsten och gudars himmel vad jag är bra på det! Jag har knappt gått upp idag känns det som....fast det har jag ju såklart gjort.
 
Helt lediga dagar är egentligen helt värdelöst för mig.Jag tänker för mycket då.Idag är inget undantag.
Tankarna går utan hejd men jag låter dem göra det för att idag gör det inget.
 
Jag fastnar i tankar som att kärlek är ganska coolt egentligen...det finns nån för alla och det finns nån som ser saker i en som ingen annan ser,kanske inte ens en själv.Den kan slå till när man minst anar det och man vet att det inte finns nån återvändo.Jag tänker att man kan kan vara ensam i en tvåsamhet men ändå inte känna sig ensam fast man är själv.Jag funderar på om det var en tillfällighet att att jag och Jennie hamnade i Uganda eller var det redan bestämt sedan innan att vi skulle det? Och varför var det det isåfall?
 
Jag tänker att jag har lärt mig så mycket under de senaste åren,kanske mer än nånsin tidigare.Jag tänker att jag kunde ha dött för några år sedan i Malaria för att jag är så satans envis och ändå är det just den envisheten som räddar mig gång på gång.Jag tänker att det är en herrans tur att jag inte är ledig mer än vad jag är för att vara en tänkare det är ett hårt jobb det.Sugen på muffins är jag också.
 
Ha en fin Nationaldag ni alla! Vi har haft tur som hamnade här,det får vi aldrig glömma!
 
 
 
 Den här kan man aldrig höra nog av! 
Älskade ungar! <3
 
 
                                                                               Anna

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0