Vattenfilter och mediciner

Jag ska hem efter nattens jobb och det enda jag ska göra är att sova.Trött som ett spöke lägger jag ner huvudet på kudden och slocknar direkt...så snabbt så jag glömmer stänga av ljudet på mobilen,heja mig.
25 minuter senare är pipet ett faktum och jag får ju vackert skylla mig själv...När det är från Eddie är det svårt att bara stänga av och somna om för man vet aldrig om det är allvarligt eller inte så man vill liksom ta i det med en gång.
 
 
Nu var det nya filter till reningsverket som behövdes....världsviktigt såklart så vattnet barnen dricker hålls så rent som det bara är möjligt,och så kom det en önskan om hjälp med mediciner till barnen.
Det ligger oftast inte på vårt ansvar såvida det inte sker epedemiskt så vi måste behandla massa barn åt gången för exempelvis mask eller ringorm eller nåt annat som smittar snabbt.
Men nu är läget så att vi kan utgå ifrån att barnen är lite nedsatta på grund av bristen på mat och då får också sjukdomarna lättare fäste i dem och då är det skönt att ha mediciner och sätta in innan det går för långt...
Den tanken vill man liksom inte ens tänka klart.
 
 
 
Anna och jennie

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0