28 Maj 2008

Just idag är det ofattbara 9 år sedan vi för första gången satte vår fot i Uganda. NIO ÅR! Helt och fullt omöjligt att förstå att så många år har passerat...De senaste 5-6 åren har varit galet intensiva och vansinnigt lärorika och jag skulle aldrig någonsin vilja vara utan dem.Tack vare detta har jag mött människor som kommit att förändra mitt liv för all framtid.Jag kunde inte vara mer tacksam.
 
 
 
En annan sak att uppmärksamma är såklart att det är Morsdag idag.
Min mamma...om henne finns det så mycket att säga och jag kunde inte fått en bättre.
Det är inte mycket hon inte skulle göra för mig och mina bröder och hade vi varit hälften så bra ungar till henne som hon är mamma till oss så skulle det vart nog.Hon valde att åka med till Uganda för hon ville se det jag såg för att bättre förstå vad jag upplevt,bara en sån sak.Nu har hon vart där 3 gånger och hon vet vad allt handlar om.
 
Idag ska vi fira mammor x 3 på restaurang och det är väl det man uppskattar allra mest nu när man lagt några år på sin ålder,tiden tillsammans med dem man älskar.Det mest värdefulla i livet. 
Mamma...Grattis på morsdag.Jag älskar dig! ♥
   
Min mamma och jag ♥
 
 
Anna

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0