1 månad och en herrans massa regn...

Det känns helt galet när jag säger att det igår var 1 månad sedan vi satte oss på planet ner till Uganda...Var har ens den månaden tagit vägen? Fort har det gått men ändå känns det som att man inte varit där på evigheter! 
Jag har aldrig tidigare (kanske nån gång) bara varit i Uganda 1 vecka utan har alltid stannat lite längre.
Jag har svårt att känslomässigt bara landa och sen åka hem igen lagom tills man vant sig vid allt igen,jag behöver lite tid helt enkelt.
 
För övrigt så har regnet ännu en gång ställt till det för sitt folk.Den här gången har även Bristol drabbats lite hårdare.
Såhär illa har vi faktiskt aldrig sett det hos oss tidigare...
 
Här är barnens tvättplats och de är byggt för att vattnet enkelt ska rinna undan.
Det funkar sådär kan man ju se.
Och att klassrummen översvämmas har vi inte sett sedan tiden på gamla Bristol. När man ser dessa bilderna så känns det extra bra att det är den byggnaden som snart ska rivas för att ersättas med den nya.
Välbehövligt kan man tycka.
 
Mest troligt kommer vi också att få se ett uppsving med sjukdomar nu.Vi har varit oerhört förskonade under en lång tid men det här ställer till det.Små barn har inte känslan av att vattnet inte är rent och för den delen har inte alla stora det heller.
Allt brister när det ser ut såhär.Man kan inte tvätta ordentligt,varken tvätt eller sig själv.
Får man tvättat så hinner ändå inget torka så då går dem med blöta kläder dygnet runt...då kommer förkylningar. Med regnet kommer också myggen och med myggen kommer malarian...ni hör ju?
 
Anna

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0