Suplise!

Den här gången åkte vi som sagt ner till Uganda utan någon därnere visste om det. Inte särskilt många här hemma visste det heller. Vi bokade skypemöte med Eddie och när tiden var slagen så klev vi då innanför grindarna till en skara mycket förvånade Ugandier! Vidare gick vi till kontoret där Eddie febrilt försökte ringa oss på skype. Hans min när han såg oss där var obetalbar! Så överraskad men också så glad! 
 
Folk har frågat efter oss då vi alltid brukar dyka upp i oktober men han har hela tiden fått säga att vi inte kommer i år så det blev roligt för alla när vi ändå stod där. Dom stora killarna på Bristol blev också dom jätteglada när dom senare under dagen trillade in en efter en efter skolan slut och såg oss. Att Hampus var med var en stor bonus för dem. Alla våra ungdomar var ivrigt efterfrågade under resten av veckan liksom de andra som brukar resa med oss.
 
Så....den överraskningen vi ville ge dem lyckades vi bra med kan man säga! En SUPLISE! som dom säger i Uganda.
En stor del av befolkningen har svårt att skilja på R och L när dom pratar och skriver engelska så ibland kan det bli ganska lustigt i våra öron! Suplise och Lestulant, ni hör ju? :D
 
 
 
 
 
Anna

Kommentarer
Postat av: Uffe

Så skoj! När jag åker ner ska det också vara hemligt. Kanske kan åka med er nästa gång?

2017-10-17 @ 14:12:12
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0