Tack Gekås

Strax innan vi åkte ner till Uganda senast så var vi uppe på Gekås för att köpa på oss lite grejer till ungarna.
Pärlor och godis var tanken att dom skulle få.Den här gången hade vi bestämt att vi skulle ha färdigpackade påsar till dem med allt så vi lättare skulle kunna dela ut det. Ett par timmar på hotellet så var det packat och det funkade väldigt bra att ha det så.Så det kommer vi absolut att göra igen för vår egen enkelhet.
 
Iallafall när vi var på Gekås så träffade vi på en tjej som heter Susanne som tidigare hjälpt oss att få saker skänkta till våra barn.Nu såg hon att vi var där och kom fram och sa att dom hade 250 gosedjur som vi kunde få om vi ville...Såklart ville vi. Så dem packade vi ner ihop med det andra så alla boende fick godis,pärlor och ett grönt gosedjur och vi kan bara säga att succén var total! Så enkelt att skänka lite glädje...Tänk om alla förstod det ♥
 
 
 
Anna

Kommentarer
Postat av: sandra ledin

Man blir tårögd när man läser hur givmilda och hjälpsama människor är och att så många tänker med glädje på era underbara barn på Bristol.

Svar: Ja det är helt fantastiskt och vi är så in i Norden tacksamma för det ❤️ kram
Jennie och Anna

2017-11-02 @ 09:56:56
URL: http://mammansandra.blogg.se/
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0