Det är himlans coolt ändå!

4200 kr har Linnéas utmaning nu inbringat och det är såklart hur kul som helst. Kul att såpass många ändå hakade på detta enkla sätt att hjälpa till! Tack alla ni <3
 
Varenda dag snurrar det såklart på i huvudet om hur vi ska dra in pengar så att vi kan känna oss lugna och trygga i att dra igång bygget om ett litet tag.Vi har jobbat med detta sedan i den 4 november förra året då den första tusenlappen skänktes till just bygget och sedan har det sakta men säkert rullat på.Den totalt ofattbara summan är vi såklart oerhört stolta över att vi kunnat lyckats dra in, det trodde vi knappt själva på när allt startade för snart 11 månader sedan.Men ni har förvånat oss förut och ni gjorde det igen med er fantastiska givmildhet.
 
Nu ska vi bara knyta ihop allt och leverera det som vi alla förväntar oss,en betydligt mycket bättre studiemiljö för ungarna och på sikt också mer plats på skolgården då vi river en byggnad som står där idag.
Ett steg närmre målet....Tack vare er!
 
Cranes kallas Ugandas fotbollslandslag...Klart en liten Sally måste hålla på dem!
123 268 38 94 swishen att minnas :)
 
 
Anna

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0