Lite jobb för Herrn

Att Eddie är den som styr allt på Bristol är inget vi direkt tänker på utan så har det alltid varit.Kvinnor går ner på knä framför honom när dom hälsar,han är alltid den som hälsas på först och han blir dårakt aldrig blivit tillrättavisad i vuxen ålder skulle jag tro.Så är det där och så är han vad vid att ha det.Men så kommer jag och Jennie dit...Vi respekterar deras sätt att vara men vi skulle aldrig knäböja för Eddie och vi hälsar alltid på andra före honom, för att för oss är alla andra lika mycket värda som honom.
 
Som på bilderna nedan...här är han placerad för att hålla koll på att det bara är de boende barnen som serveras mat först...jobb som han normalt aldrig skull utföra.Han skulle bestämma att nån annan skulle göra det men inte göra det själv.
Vi hör att han får en och annan kommentar att han får stå just där och jobba,det är inget dom är vana vid att se,men vi tänker att jobbar vi så kan ju han lika gärna göra det också...
Han tycker med all säkerhet att det inte är jätteroligt att stå där men han gör det iallafall,och det är bra!
 
 
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0